S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

KONTAKTY

BOLEX, s.r.o.
Bolešov 448
018 53 Bolešov
tel: 0905 755 895
napíšte nám
Potravinarske-stroje.sk

NOVINKY

arr3Dotácie z EUPomôžeme vám získať dotáciu z EU na obstaranie zariadení. Máme za sebou úspešné projekty... arr3Mobilná muštáreňPráve k nám od výrobcu dorazila mobilná muštáreň s kapacitou 150l pasterizovaného muštu/hodina. V... arr3Ponúknite nám na odpredajMáte vo Vašej firme, družstve, statku, farme, pivovare, vinárskom závode, nadbytočné... arr3Najnovšia referenciaSpločnosť BOLEX, s.r.o. dodala v Auguste 2012 obci Muránská dlhá lúka sušiareň na ovocie BIOMASTER s...

» Stroje na výrobu sladkostí
KeyChoc stroje na výrobu čokolády

Ponúkame Vám stroje, špecializované na výrobu a spracovanie čokoládových produktov. Našu ponuku zahŕňajú stroje na temperovanie, dávkovanie a poťahovanie, chladiace tunely a veľa ďalších pomocníkov prispievajúcich k výrobe tých najkvalitnejších čokoládových výrobkov!


 


 

Chladiaci tunel

Presné chladenie je rovnako dôležité ako správne temperovanie preto, aby sa zabezpečil vysoký lesk a čistý zlom čokolády. Za týmto účelom boli KeyChoc chladiace tunely navrhnuté s viacerými samostatne regulovanými chladiacimi zónami a vysoko citlivou reguláciou teploty ...

 

viac »




 

Nádrže na tavenie čokolády

Nerezové nádrže na tavenie a uchovanie čokolády boli špeciálne navrhnuté tak, aby zabezpečili ľahkú prevádzku, jednoduché čistenie a zo všetkého najviac; spoľahlivosť. Štandardné modely sú 500kg (MT500) a 1500kg (MT1500), ale môžeme Vám ľahko dodať modely od 250kg do 3000kg ...

 

viac »



 


 

Vibračné stoly

Vibračné stoly sa používajú na odstránenie vzduchových bublín z čokolády počas tvarovacieho procesu, ako aj drenážne formy počas výroby dutých figúrok alebo praliniek ...

 

viac »



 


 

Formovací stroj MM08

Formovacie stoly sú špeciálne navrhnuté tak, aby plnili temperovanú čokoládu do foriem za účelom výroby praliniek, figúrok a tabuliek. Stroj MM08 je veľmi kompaktný a stolný pomocník do kuchýň, čokoládovní a cukrární a taktiež môže slúžiť ako ukážkové zariadenie ...

 

viac »



 


 

Formovacia linka INFINITY s predhrevom foriem

Automatická formovacia linka bola navrhnutá tak, aby vytvorila akýkoľvek čokoládový tvar s použitím štandardných 275 x 175 mm alebo 275 x 135 mm polykarbonátových čokoládových foriem. Jej uloženie predstavuje 100g čokolády za sekundu as maximálnou prietokovou rýchlosťou 600 foriem za hodinu ...

 

viac »



 


 

Temperovací stroj INFINITY LX

INFINITY LX má objem nádrže 60 kg ale môže byť prevádzkovaný s menším množstvom čokolády. LX má pôdorys 600 x 600 mm, čo vyžaduje oveľa menej priestoru ako tradičné kolesové temperovacie stroje alebo kontinuálne temperovacie stroje s rovnocennými kapacitami ...

 

viac »




 


 

Temperovací stroj INFINITY X2

INFINITY X2 má objem nádrže 20 kg ale môže byť prevádzkovaný s menším množstvom čokolády. X2 je stolové zariadenie a má pôdorys 600 x 600 mm ...

 

viac »



 

 


 

 

Temperovacia nádrž BT150

Ak temperujete čokoládu ručne alebo vyžadujete väčšiu temperovaciu kapacitu, nádrže série BT je pre Vás to pravé! BT150 má objem nádrže 150 kg ...

 

viac »



 

 


 

 

Temperovacia nádrž BT75

Ak temperujete čokoládu ručne alebo vyžadujete väčšiu temperovaciu kapacitu, nádrže série BT je pre Vás to pravé! BT75 má objem nádrže 75 kg ...

 

viac »




 

 


 

 

Úložné nádrže

Úložné nádrže slúžia pre topenie, temperovanie a uloženie čokolády pri požadovanej teplote a sú obzvlášť ideálne pri dipovaní ...

 

viac »



 


 

BOLEX, s.r.o., Bolešov 448, 01853 Bolešov, info@bolex.sk, 0917 141 409

www.Bolex.skwww.Potravinarske-stroje.skwww.Potravinarske-zariadenia.sk

YjQ3ZWQ